Vojvoda Residence

O objektu

3.437

m2

127

stanova

18

poslovnih apartmana

8

lokala

184

parking mesta

Na raskršću jedinstvenog duha nekadašnjeg Beograda, događaja koji su neizostavni deo istorije, spomenika palim junacima i velelepnih šumskih predela, smešten je stambeno-poslovni objekat Vojvoda Residence.

Vojvoda nije samo naziv, jer osim toga što je titula hrabrog srpskog vojskovođe i junaka izuzetne karijere i naravi, Stepe Stepanovića, u svom značenju nosi još mnogo toga neispričanog.

Vojvoda je smisao i inspiracija za moderan život u duhu starog kraja, komforan životni stil idealan za porodice i sve one koji žele da u jednoj od najatraktivnijih opština grada priušte sebi sve ono što su i tražili – mir, oazu za odmor i uživanje, šetnje u zelenilu, odličnu lokaciju i blizinu restoranima, prodavnicama i drugim značajnim objektima.

Dobrodošli u najdužu ulicu u Beogradu, tačnije njen 335. broj. Dobrodošli na lokaciju gde se istorija vekovima pisala, a tradicija nastavljala. Vrata kompleksa Vojvoda Residence su vam otvorena.

Struktura kompleksa

Kompleks Vojvoda Residence nalazi se na beogradskoj opštini Voždovac, u Ulici vojvode Stepe 335, na parceli ukupne površine 3.437 m2. Sastoji se od dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta sačinjenog od dve stambeno-poslovne lamele, L1 i L2, sa ukupno 127 stanova, 18 poslovnih apartmana i 8 lokala.

Kao elementarni deo svakog novoizgrađenog objekta današnjice, garaža na tri podzemna nivoa ukupnog kapaciteta 184 parking mesta nalazi se u sklopu objekta.

Spratnost lamele 1 je 3Po+Su+Pr+7+Ps (tri podzemna sprata + suteren + prizemlje + sedam spratova + povučeni sprat). Ova lamela ima tri lifta, 86 stanova, osam poslovnih apartmana i sedam lokala sa 135 parking mesta u garažnom prostoru.

Spratnost lamele 2 je 2Po+Pr+6+Ps (dva podzemna sprata + prizemlje + šest spratova + povučeni sprat). Ova lamela opremljena je sa dva lifta, u njoj se nalazi 41 stan, 10 poslovnih apartmana, jedan lokal i raspolaže sa 49 parking mesta u garažnom prostoru.

Stambeni i poslovni delovi L1 i L2 su odvojeni kako bi se stanarima pružila potpuna privatnost i i sigurnost u njihovom novom domu.

O Investitoru

Iza projekta „Vojvoda Residence“ stoji firma “Nice Home Investments”, čiji osnivaci su tokom 15 godina poslovanja uspešno realizovali rezidencijalne projekte na nekoliko lokacija u Beogradu.

Svaki od projekata na kojima je naš tim radio, kao i stambeno-poslovni projekat „Vojvoda Residence“, počivaju na beskompromisnoj posvećenosti visokom kvalitetu izgradnje, uz primenu savremenih trendova u projektovanju, poštovanju rokova, uz težnju da našim klijentima obezbedimo sigurnu investiciju u budućnost. Zadovoljstvo naših klijenata tokom svih ovih godina dokaz je dosadašnjeg uspeha našeg tima, ali i motiv za nastavak savesnog poslovanja u budućnosti.

Vojvoda Residence